Pagini

miercuri, 19 mai 2010

Iata ce a spus un doctor cu privire la goana nostra nebuna de a manca sanatos si de a ne dedica timpul liber mergand la sala de sport, facand in modul asta alte excese:


Viata, nu ar trebui să fie o călătorie până la mormânt, cu intenţia de a ajunge sanatos, cu un corp atractiv si un organism bine conservat. Mai bine ia pe celalat drum - Bere într-o mână - chips de cartofi în cealalta - mult sex şi un organism complet uzat, pe deplin folosit, stragând ca A MERITAT SA FACI CALATORIA!

Daca a umbla ar fi sanatos, poştaşul ar fi nemuritor .....!
Balena innoata toată ziua, mananca doar peste si apa si totusi e TARE GRASA.....!

REMEMBER:

Un iepure alearga, sare toata viata si traieste15 ani, broasca ţestoasă nu alearga DELOC şi trăieşte 450 de ani.

2 comentarii:

  1. are dreptate doctorul!
    cele mai multe fete nu se duc la sala pentru sanatate ci pentru a arata bine! aceste fete de care scriu sunt cele care vor sa fie un decor intr-o camera, o papusa cu aspect...si atat! ar trebui sa vrem sa aratam bine in primul rand pentru noi! dar mai mult decat atat, sa ne acceptam si sa ne simtim bine cu noi!

    RăspundețiȘtergere
  2. "Bere într-o mână - chips de cartofi în cealalta - mult sex şi un organism complet uzat, pe deplin folosit, stragând ca A MERITAT SA FACI CALATORIA!"

    :)) I agree :)) mai bine de atat nu se poate!
    cat despre pitzipoancele care se duc pe tocuri la sala, cu nelipsitul gloss pe botic sigur vor avea o viata de iepure :))

    RăspundețiȘtergere