Pagini

sâmbătă, 9 mai 2009

DOR

Imi este dor !
Desi nu am cezut niciodata ca exista "alegere" , eu te-am ales, chiar daca nu erai nici singurul si nici cea mai simpla cale, erai doar cel mai potrivit. Viata inseamna alegere, aducand in ea , in centul ei cel mai intim, fiinte de un anumit tip si eliminandu-le pe celelalte.
Esti ratiunea mea , imi dai fiori , ma faci sa ma simt speciala, ma implinesti si cu toate acestea este doar un Joc la care participam cu placere amandoi. Cand o sa incetam sa ne jucam? Probabil printr-o decizie a unuia dintre noi, doar asa am stabilit. Mai inainte de toate suntem prieteni si vom fi in continuare .
Ai aparut in viata mea tocmai cand eram pe punctul de a ma prabusi in gol. Credeam ca singuratatea este sentinta mea!A fost momentul de eliberare din autodistrugere. Te-am primit intr-un moment de slabiciune, poate pentru ca eram satula de a ma tot ascunde de adevar , de a-mi infrunta deznadejdea.
Inger sau demon , habar n-am ce esti, stiu doar ca acum nu am nici-o frustrare, nu-mi reprosez nimic. Mai stiu ca imi face placere sa-mi petrec timpul cu tine, ca apetitul meu a renascut, ca privesc viata dintr-o alta perspectiva, ca sunt libera si ca pot invata multe de la tine.

Presupun ca fiecare isi cauta cu disperare calea prin care sa se poata salva , indiferent de pretul platit.