Pagini

marți, 4 mai 2010

Mi-am dat seama ca ma omoara aglomeratia, lumea perstrita. Nu imi place sa merg la " gratar" atunci cand toti o fac, chiar nu vreau sa aud manele, injuraturi, tipete, nu vreau sa fiu imbacsita de mirosul de mititei.
De ce nu exista si la noi niste reguli pentru acest lucru sau de ce nu exista spatii special amenajate?
Vine marlanul , strica iarba pentru ca vrea el foc mare si vrea sa-si parjoleasca halcile de carne si mititeii, deschide portierele masinii pentru ca muschii lui doresc sa asculte " Gagica mea are stil, fata spate si profil". Deasemenea exista si un razboi mutual intre gastile de petrecareti; care face zgomotul cel mai mare, care are mirosul de gratar mai accentuat, al cui foc este mai mare, cine are sistem audio mai smecher si in final cine lasa mai mult gunoi in urma sa. Pai ce, gunoiul spune ceva despre avutia si starea materiala a marlanului.
Haideti sa-i maturam!

Asadar de 1 mai cand majoritatea se indrepta catre mare sau Valea Prahovei eu am ales singuratatea ,LINISTEA. Nu mi-a placut niciodata sa fiu in trend , in ultimii trei ani am mers la Sibiu, anul acesta am ales un alt loc , mult mai special pentru mine.