Pagini

duminică, 28 martie 2010

Back!

Da, m-am intors! Simt din nou nevoia de a ma exterioriza prin scris.
Sunt dezamagita, nimic nou. Barbatul acela special din viata mea, barbatul acela pe care l-am ridicat pe un piedestal si pe care l-am crezut un GENTELMAN este cea mai mare bruta, o primata ( o sa imi treaca , nu merita sa fac riduri pentru asta).
Cred ca si eu am gresit , sunt prea puternica pentru un barbat frustrat care traieste intr-o continua minciuna.
Eu am propriile mele planuri, esti binevenit dragule sa participi , dar nu imi cere mie sa am o agenda goala si sa te planifici in ea atunci cand vrei. Nu imi place sa fac " controlul de rutina " pentru ca stiu ca minciuna iese la iveala singura si apoi am alte procupari.
Nu pot falsifica manifestarile placerii pentru ca stiu ca o femeie puternica spune " Opreste-te!" , se ridica , se imbraca si pleaca.
Salut singuratatea, imi place , sunt mai creativa, mai dezinvolta, mai constincioasa. Imi place sa fiu pe cont propiu, aceste perioade sunt pretioase.
Stiu ca sunt suficient de buna si de frumoasa pentru orice barbat. Sunt un pachet complet.
Imi place sa ofer timp liber celui de langa mine, nu imi place sa dau prea multe detalii. Imi place sa ofer babatului de langa mine un umar pe care sa planga atunci cand are nevoie si sunt convinsa ca nu este un semn de slabiciune.
Stiu ca cel pe care il iubesc nu ma poate iubi pe mine si imi vad de viata mea mai departe, fara amaraciune si furie .
Ii multumesc Florianei Jucan ca mi-a reamintit ce insemna a fi o persoana matura .
Nu vreau sa vorbesc despre imaturitate acum , cred cu tarie ca este si un rezultat al lipsei de experienta.
IMATUR a fost sa imprumut un vocabular care nu imi apartine, un vocabular degradant dar pe care l-am utilizat si nu am scuze.
------------------------------------------------------------------------------------


Am descoperit insa in acest weekend un oras superb, Balcik. M-as muta acolo!
Am stat cateva minute la un restaurant, priveam prin fereastra marea. Mi se pare un oras in care timpul zaboveste din cand in cand mai mult . Un contrast de forme , culori , muzica dar care il face aproape perfect.